Великий вибір жіночих оправ для окулярів

 

Різноманітність оправ для окулярів шалено велика. Підібрати індивідуально для себе бездоганну оправу досить складно, особливо жінкам, адже нам так часто складно зупинитись на якомусь варіанті. Що ж, ми Вам в цьому питанні допоможемо, детально розповімо про модні і стильні оправи для окулярів, про модні тенденції цього сезону. Адже правильно підібрана оправа для окулярів може кардинально змінити Вашу зовнішність, гармонійно підкресливши прекрасні риси обличчя.

 

Жіночі оправи для окулярів - це стильне доповнення до Вашого іміджу.  «Фаворитами» цього сезону стануть окуляри квадратної форми, «авіатори» і ретро окуляри.

 

Великі квадратні оправи - ідеальний варіант для жінки з абсолютно будь-якими параметрами обличчя. Вони чудово підійдуть під будь-який Ваш образ і для будь-якого заходу: чи то похід на природу, чи то прогулянка вихідного дня,  чи то дорога на роботу або ж  можуть бути прекрасним пляжним варіантом. Вони допоможуть додати Вашому образу стриманості, серйозності, солідності.

 

Детальніше про жіночі оправи для окулярів

 

«Авіатори»  просто підкорили світ оптики в цьому сезоні. Скільки б їх не продавали і не рекламували, дана модель не виходить з моди ось уже скільки часу. Вони так само підійдуть будь-якому типу обличчя, правильно поєднайте свій образ з даною оправою і Ви будете виглядати чарівно.

 

Ретро окуляри все ще залишаються в топі затребуваних оправ в цьому сезоні. Тут можна стверджувати тільки одне: чим тонше оправа даної моделі, тим привабливішим буде Ваш образ.

 

Але залишається ще один момент.  Оправи для сонцезахисних окулярів ми розглянули, а як же бути у виборі оправи окулярів для зору? Тут асортимент так само великий і різноманітний.

 

При виборі оправи для окулярів важливий тільки розмір і ширина оправи. Адже для таких окулярів масивність тільки погіршить Ваш зовнішній вигляд.  Вибирайте більш стримані моделі оправ. Але якщо  у Вас кругла форма обличчя, тоді Ви  можете сміливо підбирати собі окуляри з масивною оправою. Жінкам з вузьким типом обличчя більше підійде нейтральна форма і ширина оправи. Підкреслити їх можна додатковими елементами прикрас самих окулярів. Кольорова палітра так само різноманітна. Покладайтеся на свій стиль і смак - ось Ваші головні помічники при виборі оправи.

 

Цінова політика таких оправ, безумовно,  не залишить Вас байдужими. Стильні і модні оправи Ви можете придбати на нашому сайті «Кіевлінза» і будете задоволені, це ми Вам обіцяємо.