Чи небезпечно робити лазерну корекцію зору?

Корекція зору - поширений метод поліпшення зору. Багато людей з не дуже хорошим зором рано чи пізно замислювалися про такого роду процедурі. Але не завжди ми точно можемо знати про всі плюси і мінуси лазерної корекції.

 Це не операція, в якій приймають участь різні скальпелі або інші хірургічні інструменти. Лазерна корекція проводиться за допомогою лазера швидко і якісно. І це плюс. Реабілітація  теж не тривала, що,безумовно,  є позитивним моментом.

Виникає наступне питання: наскільки небезпечна лазерна корекція для здоров'я? Якщо Вам лікар-офтальмолог порекомендував таку операцію, значить, Ваш стан дозволяє провести її і переживати або побоюватися чого-небудь не варто. Лазерна корекція можлива лише тільки після низки консультацій з офтальмологом і здачею різних аналізів.

Але пам'ятайте, що операція проводитися без наркозу.  Ми звикли розуміти, що операція - це загальний наркоз, коли пацієнт нічого не відчуває і після  ще кілька годин оговтується від проведеної операції. З лазерною корекцією все трохи по-іншому. Ніякого загального наркозу немає, така операція проводиться протягом декількох хвилин і цілком терпима, сильних больових відчуттів немає.

Це дуже зручний і безпечний метод корекції поганого зору. Вже  багато років офтальмологи практикують такого роду операції і до сих пір ще не було ніяких побічних ефектів у пацієнтів, що і підтверджує той факт, що лазерна корекція безпечна і дуже результативна.

Реабілітація після лазерної корекції займає від одного до трьох днів, що дозволяє Вам не відкладати  багато справ, особливо не відволікатися від роботи, якщо Ви зайнята людина і для Вас важлива кожна хвилина Вашого часу.

Так само лазерна корекція робиться один раз, після чого Ваш зір приходить в норму і більше ніяких операцій не потрібно робити. Ви протягом ще року спостерігаєтеся у лікаря-офтальмолога і відвідуєте планові огляди. Результат такої операції зберігається на тривалі роки. Від лазерної корекції у Вас не буде ніяких швів, ран, пов'язок і всього іншого.

Так що не бійтеся і не хвилюйтеся, якщо Ви вирішили зробити лазерну корекцію зору. Позбавте себе від контактних лінз або ж окулярів для зору. Подивіться на світ своїми здоровими очима.