Контактні лінзи на один день

Одноденні контактні лінзи на сьогоднішній день - самий безпечний і зручний спосіб коригування зору. Адже, погодьтеся, на те, щоб знімати, одягати і добре доглядати за контактними лінзами потрібен час, а не завжди він у нас є. Тому одноденні лінзи - це прекрасна альтернатива окулярам для зору або ж, наприклад, контактним лінзам тривалого носіння.

Перевага одноденних контактних лінз в тому, що кожен день Ви будете одягати нові лінзи, а ввечері просто знімати їх і викидати, ніяких процедур з очищення та загального догляду за ними робити не потрібно.

Найцікавіше, що після виходу на ринок  ці лінзи почали набирати величезну популярність, але раніше невеликим мінусом було те, що вартість їх  була трохи завищена. Але зараз в нашому інтернет-магазині ціна більш ніж доступна, так як ми дбаємо про Вас і Ваші очі.

Плюси одноденних контактних лінз

Контактні лінзи одноденні дуже гнучкі, м'які і практичні в порівнянні з багаторазовими. Так само вони більше пропускають кисень через себе, завдяки чому їх можуть використовувати люди навіть з дуже чутливою рогівкою очей.

З одноразовими контактними лінзами Вам не потрібно буде купувати спеціальні контейнери для зберігання лінз, розчин, промивати і дезінфікувати їх кожен день. Все набагато простіше і зручніше.

Ці лінзи допоможуть вам заощадити Ваш час, їх можна легко одягнути за пару хвилин до виходу з будинку.

Такі лінзи випускаються по 30 штук в упаковці. Придбавши таку упаковку, кожен день у Вас буде нова пара лінз, зручно, чи не правда? Якщо Ви живете в постійному ритмі і кожна секунда на рахунку, тоді такі лінзи саме для Вас. Просто і зручно - що ж може бути краще.

У них є ще один досить вагомий плюс - вони допоможуть Вам уникнути алергію очей. Можна собі тільки уявити, скільки мікробів накопичується на багаторазових лінзах, навіть за умови щоденного догляду за ними.  Це клінічно доведено, що одноразові контактні лінзи знижують ризик появи алергії. З одноразовими контактними лінзами все набагато простіше - щоранку у вас вони будуть нові і красиві.