Тренд 2016 року - круглі окуляри

Необхідний аксесуар для офісного працівника, пляжного відпочиваючого, для жінок і чоловіків. Ви ще думаєте, яку модель окулярів придбати собі на це літо? Круглі окуляри - незамінний аксесуар у Вашому гардеробі.

«Тішейди» - як ще круглі окуляри можуть називати імениті дизайнери. Вони стрімко набирають популярність серед споживачів ще з середини 20-х років.

Сонцезахисні окуляри круглої форми можуть бути зроблені в будь-якому стилі, з будь-якою оправою - вибір за Вами, які собі придбати, адже вони підійдуть до смаку будь-якій модниці або стильному чоловікові.

Різноманітність круглих окулярів

Товста або ж звичайна оправа, кольорові лінзи, декорована оправа - варіацій велика кількість. Дівчата,  зверніть увагу на цей стильні аксесуар.  Їх вибір настільки широкий, що підібрати їх собі не складе труднощів.

Як правильно підібрати собі «тішейди»? Завдяки круглим окулярам Ви будете виглядати стильно і ефектно. Вони гарантують Вам безумовний успіх. Для того, щоб правильно такі окуляри собі підібрати, зверніть увагу на форму обличчя. Вони добре виглядають на дівчатах з вузьким носом і овальною або ж квадратною формою обличчя. В цьому випадку такі окуляри підкреслять всі Ваші достоїнства і приховають можливі недоліки. Також «тішейди» зможуть елегантно приховати масивну нижню щелепу, якщо є такий мінус, як Вам здається.

Круглі окуляри - яскравий, соковитий аксесуар. З ним Ви будете притягувати безліч поглядів з натовпу протилежної статі. Така досить примхлива форма окулярів припаде до смаку багатьом, не бійтеся перетворюватись за допомогою таких окулярів.