Існує поширена думка, що про свій вигляд дбають тільки жінки, звертаючи увагу на найдрібніші аксесуари. А як на рахунок чоловіків? Звичайно, вони теж стежать за тим, щоб бути привабливими в очах протилежної статі, створювати образ ділового чоловіка і т.д. Що ж в цьому може допомогти? Добре підкреслить стиль і статус правильно підібрана оправа для окулярів, адже не дарма кажуть, що саме чоловіки в окулярах першими заслуговують увагу жінок. А якщо оправа буде ще і правильно підібрана, вважайте, що козир у вас в кишені.

Як вибрати оправу для окулярів

Перше і основне правило вибору оправи для окулярів, щоб вона була зручною. Тому вибирайте не дуже важку модель, щоб уникнути будь - якого дискомфорту при носінні. Далі, оправа повинна обов'язково підходити за типом обличчя.  В іншому ж випадку буде виглядати безглуздо і який вже тут  ідеальний образ. Звичайно, чоловіки не дуже розбираються в типах обличчя і навіть не хочуть про це замислюватися, але це елементарне правило, ігнорування якого точно позначиться на вашому іміджі.

Якщо у вас подовжене, вузьке обличчя, віддайте перевагу оправам злегка витягнутим по горизонталі, спробуйте окуляри-квадрати. Якщо обличчя більш кругле, з щоками, що виділяються, ідеальною буде оправа форми овал.  Вона миттєво зробить обличчя візуально стрункішим. Якщо ваше обличчя нагадує форму квадрата, пошукайте для себе овальні або круглі окуляри. Вони допоможуть замаскувати незграбні риси обличчя. Власникам широкого чола та маленького підборіддя, тобто типу  трикутник, слід зосередитися на окулярах-метеликах або ж  окулярах "котяче око". Вузький лоб і злегка загострене підборіддя відрізняє форму обличчя ромб.  В такому випадку зупиніться на квадратних оправах і ніколи не схибите.

Чоловічі оправи для окулярів

Асортимент чоловічих оправ для окулярів також постійно радує своїми оновленнями і відповідністю всім модним тенденціям. Якщо ви турбуєтеся про те, де купити оправу для окулярів, то варіантів досить багато. Але важливо знати, що купувати оправу де завгодно не можна, потрібно звернутися в спеціалізований магазин. Вибрати відповідну оправу для окулярів онлайн легко допоможе інтернет-магазин Київлінза, який пропонує широкий асортимент чоловічих оправ.

На престижність чоловічої оправи для окулярів також впливає і матеріал, з якого вона виготовлена. Якщо ваша мета створювати враження ділового чоловіка, що вважає за краще носити костюми, зупиніться на металевій класичній оправі. Пластмасова оправа стане незамінною для великих модників, любителів ризику і екстравагантності. Запам'ятайте, що окуляри тільки доповнюють образ, а не створюють його. Тому дотримуйтеся свого стилю, підкресліть його правильно підібраною оправою і будьте впевнені в своїй привабливості і почутті стилю!