Окуляри від сонця як модний аксесуар

Без цього модного аксесуара не можна уявити собі спекотне літо, це незамінна частина гардеробу кожної людини. Як тільки на вулиці з'являються перші промінчики сонця, ми відразу ж починаємо шукати собі відповідні сонцезахисні окуляри, щоб підкреслити свій зовнішній вигляд і приховати очі від небажаних ультрафіолетових променів.

Що ж нам може запропонувати мода 2016 роки? Різноманітна палітра оправ і божевільна кількість моделей окулярів - ось що ми можемо зараз бачити на ринку модних сонцезахисних окулярів 2016 року.

Чим же нас може здивувати «нова класика» в сонцезахисних окулярах?

Фаворитами цієї категорії є окуляри прозорі з градієнтними лінзами. «Котяче око» або окуляри «метелики», круглі окуляри, культові «Авіатори», окуляри з прозорим склом. Зверніть увагу на великі окуляри з квітковими мотивами або ж смугами по всій траєкторії оправи. Такий варіант модних окулярів підійде практично всім, адже вони досить просто виконані в своїх оправах, їх елегантні елементи не виходять з моди, ось уже скільки десятиліть, починаючи з 60-х років.

Ретро - ось головна «родзинка» модних окулярів цього сезону. Тішейди, Леннони, сліпці - багато назв, ці окуляри відмінно виглядатимуть як в тонкій акуратній оправі, так і в масивній, екстравагантній, з принтом або ж візерунком на них. Все залежить тільки від Вашої смакової переваги і настрою. Окуляри виконані в ретро-стилі за будь-яких модних тенденцій виглядають стильно, модно і завдяки дрібним модним деталям - унікально. У 2016 році вони особливо користуються великим попитом і успіхом. Такими модними окулярами можна кардинально змінити свій образ, підібравши лише правильну комбінацію гардероба під них.

Модні окуляри «спорт-шик» 2016. Поєднання моди і спорту. Вам здається це неможливим? Так ось, мода нам пропонує широкий асортимент такого роду окулярів. Ці окуляри значно відрізняються від попереднє запропонованих оправ і колірної яскравої гами. Спорт-шик - це простота і лаконічність. На перший погляд такого роду окуляри прості і універсальні, але їх можна компонувати з будь-якими речами, як, наприклад, із спортивним одягом, від чого і пішла їх назва. Прості форми окулярів і чисті кольори в цьому сезоні вже чекають на Вас. Новинкою цього сезону стануть окуляри з плоскою лінзою. Такі окуляри ще називають «асферичні». У таких окулярах світ навколо Вас буде ще більш чітким і яскравим, це так би мовити «родзинка» моделі цих окулярів, відмінна риса від всіх інших моделей.