Асортимент сучасної контактної корекції просто величезний. Це досить ускладнює вибір певних контактних лінз, адже ми завжди хочемо для себе кращі контактні лінзи. Але ніхто Вам не скаже, що ці контактні лінзи кращі, адже кожному підходить щось своє. Якщо людина ніколи раніше не носила лінзи, зробити вибір на користь якихось певних дуже складно. Найчастіше ми запитуємо поради у друзів або знайомих, або ж довіряємо першій-ліпшій рекламі. Вибір контактних лінз - процес дуже індивідуальний і те, що підходить іншим, Вам може бути абсолютно протипоказано.

Які контактні лінзи краще?

Найкращі лінзи для людини з поганим зором будуть ті, які відповідають його показникам зору. Саме тому контактні лінзи повинен підбирати тільки фахівець. Залежно від індивідуальних характеристик Ваших очей підбирається матеріал лінзи, режим носіння і т.д. Також важливо дивитися на термін придатності лінз і ніколи їх не переношувати. Від цього залежить здоров'я Ваших очей і якість зору. Забороняється носити чужі контактні лінзи, це може призвести до інфікування очі. Також, якщо Ваш вибір не щоденні лінзи, варто пам'ятати про обов'язкове звільнення. Вам потрібен розчин для контактних лінз, який необхідно міняти щодня, щоб уникнути забруднень лінз.

Які лінзи вважаються найбезпечнішими?

На думку лікарів, найкращі контактні лінзи - одноденні. Чому саме такий вибір? По-перше, при носінні щоденних лінз мінімальний ризик потрапляння в око різних інфекцій. Також щоденні контактні лінзи не вимагають додаткового догляду і дуже прості у використанні. Процес надягання щоденних контактних лінз дуже простий, і вже якщо Ви упустили або пошкодили лінзу, можете просто взяти іншу. Щоденні лінзи незамінні як на відпочинку або в подорожі, так і в повсякденному житті Ви істотно економите свій час, який можна використовувати для більш приємних речей.

Купити одноденні лінзи, або будь-які інші, можна в інтернет-магазині Кіевлінза. Вам гарантована швидка і якісна доставка, приємні ціни і величезний вибір лінз. Підберіть кращі контактні лінзи для себе.