Не так давно корекція астигматизму за допомогою м'яких контактних лінз здавалася неможливою. З проблемою боролися лише за допомогою окулярів та жорстких лінз. Прогрес в оптичній індустрії рухається вперед, і зараз ми маємо можливість виправляти поганий зір більш пристосованими та доступними засобами.

Одну з причин низького зору -  астигматизм, можно легко відкорегувати за допомогою торичних контактних лінз, які  мають сфероциліндричну форму.

У чому виграє використання лінз при астигматизмі?

  • Можливість коригування високих діоптрій;
  • Мінімальні зміни полів зору та видимого об'єкта на сітківці;
  • Чітка видимість обох очей;
  • Мінімальні спотворення і подвоєння зображення, яке часто зустрічається в окулярах.

Торичні лінзи зможуть зкорегувати зір лише за умови правильно підібраних лінз під ваші індивідуальні особливості форми рогівки ока.

У використанні лінзи для астигматизму не мають відмінностей, їх так само легко надягати та знімати, як і звичайні. Ви можете вибрати продукт зі зручним для вас режимом заміни:

Торичні лінзи одночасно справляються з трьома проблемами:

  1. Астигматизмом;
  2. Короткозорістю;
  3. Далекозоростю.

Якщо ви вже не взмозі терпіти погану якість зору, що легко вирішується за допомогою торичних контактних лінз, вам слід звернутися до лікаря. Маючи рецепт на торику, ви зможете зробити замовлення контактних лінз в інтернет-магазині Kievlinza.ua. Якщо ви маєте різні діоптрії на очах, це обов'язково треба вказати в параметрах при замовленні.