Сьогодні величезний вибір контактних лінз для корекції зору. Індивідуальною перевагою для людей багато в чому є саме термін носіння: щоденні, місячні, двотижневі, і всі вони мають свої плюси і мінуси.

Контактні лінзи на місяць мають багато переваг:

  • Деякі щомісячні лінзи можна носити сім днів поспіль, не знімаючи їх. Не можна спати в тих лінзах, що не схвалені для сну, тому що вони погано пропускатимуть кисень. Це може спричинити інфекцію або неоваскуляризацію рогівки (розростання судин).
  • Як правило, щомісячні лінзи складаються з силікон-гідрогелю, що дозволяє пропускати велику кількість кисню. Ви будете почувати себе більш комфортно.
  • Ціна може бути трохи нижче, ніж, наприклад, щоденні, тому що Вам потрібно менше лінз. Вам потрібно всього 24 лінзи на рік.

Але завжди перед тим, як зробити вибір, звертайтеся до лікаря. Він призначить саме ті лінзи, які підійдуть Вам. Навіть якщо Ви раніше користувалися лінзами і хочете їх замінити, все одно йдіть до лікаря.

Додатково можна почитати відгуки в інтернеті про контактні лінзи на місяць і вже обирати ті, що Вам підійдуть.

Обов'язково дотримуйтесь правил використання лінз, адже від цього залежить здоров'я Ваших очей. Нехай найважливішим для Вас буде якість продукту і комфорт при користуванні.