Нещодавно лінзи, які можна було б носити протягом 30 днів, здавалися нереальною фантастикою. Люди через різні обставини переношували контактні лінзи, страждали неприємними відчуттями, відчували дискомфорт і завдавали шкоди здоров'ю очей. Однак, сьогодні, з розвитком технологій, ця фантастика стала реальністю. Ми маємо можливість носити лінзи цілий місяць безперервно.

30-денні лінзи особливо підходять людям:

  •  які часто бувають у відрядженнях або подорожують;  
  • дітям, які не вміють надягати і знімати лінзи;
  • літнім людям;
  •  працюючим за подобовим графіком роботи;
  • відвідувачам нічних клубів.

Силікон-гідрогелеві лінзи безперервного носіння розробили для людей, що мають необхідність якісного зору в будь-який час доби, тому вони не вимагають щоденної заміни. Лінзи містять високий відсоток кисневої проникності і вміст води, тому мають гарну зволожуваність в порівнянні з іншими видами лінз.

Фахівці в галузі офтальмології вважають, що «дихаючі» лінзи повністю нешкідливі, тому як наявність матеріалу і ультрагладкої поверхні перешкоджають відкладанню білкових та інших забруднень. Однак для профілактики рекомендується знімати і робити очистку раз в тиждень.

Лінзи тривалого носіння підходять людям з короткозорістю, далекозорістю і пресбіопіей. Оптичні властивості лінз зберігаються протягом усього місяця.

Якщо вам набридло, що, прокидаючись вранці ви поспішаєте одягнути окуляри або лінзи, ця контактна корекція саме для вас. Живіть з почуттям свободи, комфорту і мінімальним ризиком ускладнень!