Контактні лінзи Biotruе - відомі й популярні лінзи на ринку продажів. І  не дарма вони такі розповсюджені, якість цих лінз говорить сама за себе.

Компанія Baush + Lomb досить довгий час радує своїх покупців контактними лінзами Biotruе.

Переваги контактних лінз Biotruе

Лінзи Biotruе виробляються з гідрогелю. Це матеріал, який дає можливість волозі в самій лінзі утримуватися якомога довше часу, що дозволяє Вашим очам не пересихати так швидко і не відчувати зайвого дискомфорту і неприємних відчуттів.

Дані контактні лінзи в своєму складі мають такий компонент, який створює ефект штучної сльози. Це дуже важливий момент, тому що завдяки йому Вам не обов'язково буде регулярно користуватися краплями для зволоження очей.

Високий рівень вмісту вологи в контактних лінзах так само сприятливо впливає на Ваші очі. Контактні лінзи Biotruе мають досить високий УФ фільтр, завдяки чому сонячні промені не зашкодять очам. І варто пам'ятати, що не тільки влітку, а й взимку сонячні промені для ока не дуже корисні.

Найважливішим є те, що в таких контактних лінзах Ви зможете себе комфортно почувати і абсолютно всі предмети і оточення навколо Вас буде чітким і якісним,  не буде спотворення зображень.

У погано освітлюваних приміщеннях або ж у пізній час доби Ви так само добре будете бачити все навколо себе, такі контактні лінзи передають якісну картинку в будь-який час доби і при будь-яких умовах.

Але, варто пам'ятати, що самостійно купувати і підбирати собі контактну корекцію фахівці не рекомендують. Для початку необхідно звернутися до офтальмолога для точної перевірки зору, після якої лікар індивідуально призначить відповідні саме Вам контактні лінзи.

Якщо Ви тільки починаєте користуватися контактними лінзами, зверніть увагу так само і на регулярний догляд за ними. Адже правильно продезинфіковані контактні лінзи - це в першу чергу здоров'я Ваших очей. Купуючи контактні лінзи, потрібно подбати і про покупку контейнера для контактних лінз, пінцета для надягання лінз, розчину для їх очищення і крапель для зволоження очей за потребою.