Чому варто вибрати лінзи Air Optix?

Контактні лінзи Air Optix є одними з найпопулярніших на ринку контактної корекції.

Силікон-гідрогель дозволяє великій кількості кисню проходити через лінзу до рогівки ока, на відміну від звичайних лінз з гідрогелю.

Головною перевагою лінз Аir Оptix є те, що вони пропускають в п'ять разів більше кисню, ніж інші м'які лінзи. Це дуже важливо, адже і ці, і інші зроблені з такого матеріалу, який вимагає постійного зволоження, в іншому випадку лінза може викликати відчутний дискомфорт.

Всі контактні лінзи обмежують кількість кисню, який надходить до очей, що може викликати неприємні наслідки, наприклад, почервоніння очей, помутніння зору або дискомфорт. Силікон-гідрогелеві лінзи винайдені саме для того, щоб уникнути таких неприємних моментів, а також для підвищення безпеки очей при щоденному і тривалому носінні лінз.

Якісні контактні лінзи - які вони?

Одними з найпопулярніших лінз цієї серії є контактні лінзи Аir Оptix Аqua. За рахунок високого рівня пропускання кисню цю лінзу можна носити безперервно протягом шести діб без неприємних відчуттів, адже гідрогелеві лінзи не можуть похвалитися таким комфортним режимом носіння.

Але, дорогі друзі, хоч ми і поділилися такою приємною інформацією, намагайтеся не зловживати цим, і знімайте контактні лінзи щодня. Ми ж дбаємо про Ваші очі, а це і є здоров'я!

Унікальний сферичний дизайн контактної лінзи Аir Оptix Аqua робить її підбір легким для багатьох пацієнтів. Згідно з дослідженнями, ці лінзи підійдуть 80% - 85% людей, які використовують контактні лінзи для корекції зору.

Також лінза має унікальну систему зволоження: в блістері лінза знаходиться в спеціальному розчині, який має змащувальний компонент, що надає додатковий комфорт при надяганні. Запатентований матеріал контактної лінзи зберігає вологу усередині неї і дозволяє комфортно носити лінзу протягом дня, так як вона втрачає менше води, ніж інші лінзи.

Ультрагладка поверхня Аir Оptix лінзи робить її стійкою до відкладень різного походження  і покращує змочуваність лінзи, що дозволить носити їх протягом усього періоду використання і не відчувати дискомфорту.