З сухістю очей стикаються часто, але хтось з причини тривалої роботи за комп'ютером, а хтось від використання контактних лінз. Але цю проблему ми можемо назвати актуальною практично для всіх. Тоді на допомогу приходять краплі від сухості.

Краплі від сухості очей використовуються для усунення синдрому «сухого ока», запобігання сухості і від втоми очей. Є варіант використання крапель при тривалій роботі за комп'ютером, коли вже почали відчувати дискомфорт в очах.

Зволожуючі краплі називають препаратом штучної сльози. При використанні вони утворюють слізну плівку на оці - це дозволяє захистити рогівку від пересихання та захищає очі від виникнення ускладнень. Але важливо пам'ятати, що переношування лінз є поганою звичкою, яка може привести до жахливих наслідків.

Обмежень в кількості використання рідини в день немає.Частота закапування залежить від особистих потреб людини і може перевищувати три рази на день.Для людей, що носять контактні лінзи, є спеціальні краплі з ефектом зволоження і додатковим захистом для очей. Адже люди, які на постійній основі носять контактні лінзи, дуже часто стикаються з проблемою синдрому сухості очей. Також, якщо людина переношує лінзи, то вони втрачають свої безпечні властивості і можуть стати причиною пересихання очей. 

Таку рідину можна застосовувати прямо на лінзи. Краплі від сухості очей мають найрізноманітніші ціни. Є як дорогі, так і дешеві. Від 100 гривень до 300. Тому кожна людина, яка потребує таких крапель, зможе собі це дозволити.

В інтернет-магазині Kievlinza Ви можете подивитися асортимент і вибрати ті, які підходять Вам.