Багато жителів мегаполісів або навіть маленьких міст стикаються з такою проблемою, як сухість очей, подразнення, сльозотеча. Це, звичайно ж, обумовлено несприятливим середовищем, виділенням токсичних газів від машин, нескінченним пилом і зміною погоди. Щоб запобігти проблемі, яка турбує, можна довго шукати рішення, користуючись різними рецептами народної медицини або порадами друзів. А можна просто взяти собі в користування Краплі для очей Systane Balance від компанії Alcon. Унікальна відмінність цих крапель в тому, що результат не змусить себе чекати.

Systane Balance - краплі, створені на масляній основі, також до їх складу входять пропіленгліколь, гідроксіпропілгуар, мінеральна олія, кислота борна, вода очищена. Вони прекрасно зволожують очі, завдяки своїй текстурі, позбавляють від сухості, втоми, яка часто виникає при роботі за комп'ютером або будь-якому іншому способі навантаженні на очі. Краплі легко борються зі сльозоточивістю, роздратуванням і різзю в очах, що є наслідком попадання в очі пилу, бруду і впливу інших негативних факторів протягом усього дня. Завдяки своїй текстурі і правильному дозуванні складових, краплі нормалізують створення слізної плівки, і очі надовго зберігаються під захистом.

Шанувальникам контактних лінз засіб Systane Balance теж підійде, досить зволожити очі за 10-15 хвилин до надягання лінз і відразу після їх зняття, і проблем не виникне.

Але будьте обережні перед покупкою даного засобу, уважно вивчіть склад, щоб уникнути проблем, пов'язаних з алергією на складові продукту. Якщо ж виникли якісь проблеми або побічні ефекти, то варто негайно звернутися до лікаря.

Рекомендації по використанню крапель для очей Alcon Systane Balance

Зберігати при кімнатній температурі.

Стежити за терміном придатності, при закінченні необхідно замінити краплі на нові.

 Не торкатися до кінчика крапельниці брудними руками, щоб уникнути попадання бруду.

Щільно закривати флакон.

Зберігати в недоступному місці для дітей.

Дотримуватися дозування, не "заливати» очі, найкраще використовувати 1-2 рази в день.

Використовувати виключно для зовнішнього застосування.

Не рекомендується використовувати краплі при носінні кольорових контактних лінз через те, що в них містяться компоненти, які можуть привести до втрати кольору.

Бережіть себе і своє здоров'я.