Сонцезахисні окуляри, безумовно, невід'ємний аксесуар літнього сезону, але потрібно правильно їх собі підібрати щоб не нашкодити собі і своїм очам. Як правильно вибрати  сонцезахисні окуляри і які ж з них  не псують  зір? З цими питаннями ми спробуємо зараз розібратися.

Практика вже довела, що покупці дивляться насамперед на зовнішній вигляд сонцезахисних окулярів і в останню чергу звертають увагу і запитують у консультанта про те, чи можуть нашкодити сонцезахисні окуляри зору.

Коли Ви вибираєте собі сонцезахисні окуляри,  потрібно дивитися не тільки на їх зовнішній вигляд. Є багато важливих факторів, на які не варто закривати очі і нехтувати ними.

Перше, чому Ви повинні приділити особливу увагу при виборі сонцезахисних окулярів, це захист очей від ультрафіолетового випромінювання. Ми всі знаємо про шкідливий вплив сонячних променів на наше тіло. Очі не є винятком. Від потрапляння прямих сонячних променів в очі можна отримати серйозне захворювання. Рівень захисту на сонцезахисних окулярах повинен бути не нижче третього (8-18% попадання сонячного світла в очі). І пам'ятайте, чим вище рівень захисту, тим краще для Ваших очей.

Наступним не менш важливим фактором при виборі окулярів повинні бути якісні лінзи. Сонцезахисні окуляри, які виготовлені з дешевого пластику, не тільки буду незручними при носінні, але і доставлять Вам багато проблем, вони згубно впливають на Ваш зір. Неякісні сонцезахисні окуляри можуть як згубно вплинути на Ваш зір, так і принести немало дерматологічних проблем зі шкірою обличчя.

Зверніть увагу і на колір лінз сонцезахисних окулярів. Наприклад, сірі, зелені і фотохромні лінзи можна носити всюди, а от поляризовані лінзи рекомендується носити на морі, так як вони блокують тільки дуже яскраві сонячні промені. Градуйовані лінзи рекомендовано носити водіям, так ка вони наполовину затемнені.

Важлива порада: офтальмологи рекомендують носити окуляри нейтральних відтінків, саме такі сонцезахисні окуляри не псують зір.

Також  пам'ятайте, що сонцезахисні окуляри-підробки теж шкодять зору, не думайте, що копія відомих брендів так само якісна, як і оригінал, це міф.

Оправа сонцезахисних окулярів  повинна бути виконана з якісного матеріалу. Найоптимальнішим і найкращим варіантом може бути оправа із пластику, усередині якого знаходиться металева вставка, так як у багатьох людей може бути алергія на метал. Але і для алергіків є оправи з протиалергенним покриттям.

І пам'ятайте, що правильний догляд за сонцезахисними окулярами не тільки продовжить їх термін носіння, але і не буде шкодити Вашому зору, адже подряпини на лінзах згубно впливають на зір в цілому.

Якщо Ви задалися питанням, де можна придбати хороші сонцезахисні окуляри, що не псують зір, Ви можете звернутися в мережу магазинів «Оптика - С» або ж зайти на наш сайт kievlinza.ua, де Ви знайдете широкий вибір якісних сонцезахисних окулярів. Наші консультанти допоможуть Вам з вибором, якість і приємні ціни ми Вам гарантуємо.