З приходом літнього сезону багато людей носять сонцезахисні окуляри, адже сонячні промені можуть дуже згубно впливати на здоров'я Ваших очей. Варто зауважити, що сонцезахисні окуляри не тільки рятують від сонця, але і є відмінним аксесуаром, який дозволить Вам виглядати елегантно.

Але не варто постійно в них ходити, адже вплив сонячних променів може принести і користь, і шкоду. У невеликій кількості ультрафіолетові промені можуть бути корисними для здоров'я, так як сонце збагачує організм вітаміном D і сприятливо впливає на судини і зміцнює м'язи. Офтальмологи також стверджують, що помірне потрапляння сонячних променів може бути корисним для Ваших очей. Фахівці рекомендують вибрати таку форму лінз і оправи окулярів, щоб зіниця розташовувалась точно по середині скелець.

Не варто носити сонячні окуляри протягом цілого дня, адже це може призвести до того, що яскраве світло буде викликати роздратування. Ця хвороба називається  фотофобія. Але прямі промені дуже шкідливі для людей, які носять контактні лінзи для корекції зору. Фахівці наполегливо рекомендують носити сонцезахисні окуляри без фанатизму, адже вони ризикують обзавестися захворюванням під назвою «катаракта». Це трапляється через те, що при слабкому освітленні через темні окуляри людське око бачить досить погано. Тому носити окуляри потрібно тільки в яскраву сонячну погоду.

Щоб Ваші очі були здорові, Вам потрібно притримуватися деяких правил: не варто носити окуляри без необхідності, підбирайте окуляри чорного (сірого) кольору і  уникайте  інших кольорів, вони повинні затримувати не менше 70% ультрафіолету, привчайте очі до яскравого світла.

Вибирайте тільки якісні сонцезахисні окуляри в магазинах оптики, ці окуляри обов'язково повинні мати всі сертифікати якості. Для жінок дуже важливо мати гарний вигляд, але не варто забувати, що основна функція окулярів - захисна. Також сонячні окуляри дозволяють не жмуритися від сонця,що дуже важливо для  жінок,які хочуть уникнути  проблеми зморшок навколо очей.

Носити сонячні окуляри потрібно і корисно, але робити це варто помірно і без фанатизму. Якщо Ви будете користуватись сонцезахисними окулярами правильно, то Ви будете здорові і щасливі!

Замовити сонцезахисні окуляри Ви можете в нашому онлайн-магазині kievlinza.ua, всі сертифікати якості у нас є. З нетерпінням чекаємо нових клієнтів!