Стиль чоловіка. Види чоловічих сонцезахисних окулярів

На сьогоднішній день чоловічий гардероб нічим не поступається жіночому. Представники сильної статі так само, як і жінки, прагнуть стильно й елегантно виглядати, а чоловічі сонцезахисні окуляри - обов'язковий атрибут, який не тільки доповнює будь-який образ, але і захищає очі від негативного впливу ультрафіолету.

Види сонцезахисних окулярів для чоловіків:

Найпопулярнішими окулярами для чоловіків вважаються «класичні» прямокутні окуляри або завжди стильні «авіатори». Крім того, чоловіки, які ведуть активний спосіб життя, вважають за краще спеціальні окуляри для спорту. Для стильних і екстравагантних чоловіків відмінним вибором стануть «тішейди», або простіше кажучи «Лепси» або «Леннони». Серед всіх моделей є і дуже цікава, іменована «клабмастер», яка, швидше за все, буде відмінно підходити «тусовщикам». Ще одна класика - завжди актуальні «вайфарери».

Як вибирати чоловічі окуляри від сонця?

Перш, ніж міряти окуляри, потрібно визначитися з формою Вашого обличчя, так як цей аксесуар може не тільки підкоригувати деякі риси, але і виділити те, чим ви б не хотіли хвалитися.

  • Квадратна або прямокутна форма. Вам відмінно підійдуть овальні або круглі окуляри, а також авіатори. У той же час не варто підбирати квадратні оправи.
  • Володарям круглого обличчя ми б порадили носити прямокутні або квадратні окуляри. Але не потрібно псувати обличчя окулярами в круглій оправі, які будуть підкреслювати округлості.
  • Чоловікам з витягнутою формою обличчя відмінно підійдуть авіатори великої форми, а окуляри з круглою формою окуляра знову ж міряти не потрібно.
  • Трапецієподібні або прямокутні окуляри в яскравій великій оправі відмінно прикрасять ромбовидне обличчя, але тільки не купуйте круглі окуляри.
  • І, нарешті, до овальної, майже ідеальної форми, підійдуть практично всі моделі окулярів, тільки не в яскравих масивних оправах.

Якщо Ви не зовсім згодні з нашими порадами, Ви абсолютно праві. Стандартні стереотипи - не вирок, це всього лише підказки. Ви можете міряти і купувати окуляри з оправами будь-яких форм, які подобаються і підходять Вам.

Де купити окуляри сонцезахисні чоловічі?

Всі перераховані вище моделі окулярів Ви зможете знайти в нашому інтернет-магазині. До того ж, якщо вибрати сонячні окуляри чоловічі без примірки для Вас проблема, не переживайте, на сайті KievLinza з'явився відмінний сервіс онлайн примірки окулярів, який дозволить Вам приміряти і купити будь-які очки, не виходячи з дому.

Чоловічі сонцезахисні окуляри каталог:

В асортименті інтернет-магазину KievLinza представлені більше тисячі моделей сонцезахисних окулярів за цінами від 66 до 199 гривень. У нас Ви знайдете те, що потрібно: Квадратні, Круглі, Метелики, Клабмастери, Котяче око, Великі, Прямокутні, Незвичайні, вайфарери, Броулайнери, Авіатори або багато інших моделей окулярів. Крім того, в асортименті представлені лінзи та оправи різних кольорів, які підійдуть під будь-який імідж.

Створюйте свій стиль разом з KievLinza! Ми робимо якість доступною.