Якщо Ви вперше зіткнулися з проблемами поганого зору, якщо у Вас виникла необхідність його поліпшити, або ж Ви просто вирішили поліпшити зір за допомогою контактних лінз - тоді ця стаття для Вас. Нижче наведені деякі поради і рекомендації по носінню контактних лінз. Однак, не покладайтеся на самостійний вибір остаточно, обов'язково перед покупкою контактних лінз проконсультуйтеся з Вашим офтальмологом.

Перше, що необхідно отримати від професійного офтальмолога - це рецепт на контактні лінзи. Лікар повинен грунтуватися на свідченнях сучасного діагностичного обладнання (зауважимо, що на очкову і контактну лінзу рецепти відрізняються!).

З рецептом Ви можете звернутися в наш інтернет-магазин або спеціалізовану оптику, де Вам повинні гарантувати якість продукції (терміни використання, гарантії виробника, сертифікати).

Перед використанням контактної продукції обов'язково ознайомтесь з інструкцією. І не забувайте періодично перевіряти зір у лікаря для оцінки стану здоров'я Ваших очей. Рекомендується це робити хоча б 1 раз на півроку.

Прекрасно розуміючи те, що краще не ризикувати своїм зором,  не вибирайте контактні лінзи самостійно. Адже короткозорість, далекозорість та астигматизм не єдині проблеми із зором.

При використанні контактних лінз обов'язково дотримуйтесь інструкцій по їх носінню, строго, не порушуючи, щоб уникнути розвитку існуючих і виникнення нових проблем. Всі ми в міру своєї вдачі більш або менш схильні порушувати правила. Не є винятком і носіння контактних лінз. Неправильне зберігання і обробка, несвоєчасне зняття і заміна контактних лінз - ось типові приклади порушення правил використання контактної продукції. Одним з таких проявів є вростання судин в рогівку, що порушує живлення ока і призводить до різних захворювань. Само собою зрозуміло, що ні Ваше ставлення до власного здоров'я може послужити причиною неправильного носіння лінз. Наприклад, Ви могли бути введені в оману, неправильно проінформовані і т.п. Тому кілька разів проконсультуватися з лікарем ніколи не буде зайвим.

Пам'ятайте, що, будучи клієнтом інтернет-магазину "Kievlinza", Ви ніколи не залишитеся зі своїми проблемами один на один. Адже ми співпрацюємо з мережею роздрібних магазинів "Оптика-С", що дає Вам, як нашому клієнту, можливість перевірити зір у лікаря, який знаходиться в кожному відділенні «Оптики-С», причому, абсолютно безкоштовно! Наші фахівці професійно проконсультують Вас стосовно всього ряду контактної продукції, представленої на нашому сайті, допоможуть підібрати оптимальні контактні лінзи саме для Вас.

Наші двері завжди відкриті, втім, як і сайт нашого інтернет-магазину, де без зайвого клопоту, перебуваючи вдома або в офісі, Ви можете оформити замовлення. Наш менеджер зв'яжеться з Вами, і після підтвердження замовлення, кур'єр доставить його за будь-якою адресою Києва, або відправить замовлення в будь-який регіон України, використовуючи зручну для Вас службу доставки.