Якщо вірити статистиці, то більше 150 мільйонів чоловік мають найрізноманітніші порушення зорової системи, а це 30% всього населення нашої планети. Найчастіше люди використовують різні види корекції зору. На щастя в сучасному світі їх дуже багато, але, як виявилося, найпростішим і найбільш популярним способом є  корекція зору за допомогою окулярів.

Окуляри для зору - це найбезпечніший і найпоширеніший спосіб корекції. Як відомо, вони можуть виправити практично будь-які порушення. Крім того, сучасні лінзи, з різними захисними покриттями забезпечують не тільки якість зору, але і можуть захистити очі від подразників, таких як ультрафіолетове випромінювання, яскраве світло або відблиски.

Окуляри для корекції зору - це не тільки зручний спосіб якісного сприйняття світу, а й модний і стильний аксесуар. Як показала практика, сьогодні окуляри носять навіть ті, кому зовсім не потрібна корекція. Для цього існують спеціальні окуляри зі звичайними лінзами без діоптрій.

З величезним асортиментом, який нам пропонують сучасні оптики підібрати модні окуляри для зору сьогодні можна без зайвих зусиль. Різноманітність форм і стилів, кольорів і матеріалів оправ Вас неодмінно порадує.

Як вибрати окуляри для зору:

  • Для початку потрібно обов'язково відвідати лікаря-офтальмолога. Навіть якщо у Вас є рецепт на окуляри, але лікаря Ви відвідували давно, слід знову сходити на прийом. Можливо, за цей час зір змінився, і окуляри потрібно буде замовляти за новим рецептом.


* Це дуже важливо, тому що при носінні неправильно підібраних окулярів протягом декількох років зір може погіршитися на 15%.

 

  • Після отримання рецепта Ви можете сміливо відправлятися в оптику для покупки нових окулярів. Саме в оптику або в аптеку. Щоб не завдати шкоди своєму зору, не купуйте окуляри на розкладках або в переходах. Там немає професіоналів в сфері оптики, які зможуть підібрати Вам те, що потрібно.
  • Далі варто визначитися з матеріалом самих лінз: мінерал (скло) або пластик. Як відомо, скляні лінзи не так сильно дряпаються, і вони більш прозорі. У той же час, пластикові лінзи набагато легші, менше травмонебезпечні, ніж скляні. Крім того, Ви можете замовити лінзи з будь-яким покриттям, будь це звичайний захист від подряпин і ультрафіолету, або більш складні, наприклад, що блокують блакитний колір, що буде корисно при тривалій роботі за комп'ютером.
  • Що стосується оправ, то тут також є з чого вибирати. Для початку визначтеся з конструкцією: ободкова, напівободкова або безободкова. Матеріали для оправ, як і для лінз в основному двох видів: пластик, метал або комбінована з пластику і металу.
  • При підборі окулярів дуже важливо враховувати розмір і положення всіх елементів оправи, а саме містка і заушників. Обов'язково поміряйте окуляри і переконайтеся, що вони ніде не тиснуть і не спадають, це може викликати дискомфорт при носінні.
  • Крім всіх цих факторів, ми, звичайно ж, хочемо носити стильні окуляри для зору. Тому потрібно підбирати аксесуар до певної форми обличчя, тону шкіри і стилю в одязі.

Де можна замовити окуляри для зору:

Інтернет магазин окулярів для зору Кіевлінза пропонує величезний вибір оправ і лінз з різних матеріалів, всіх можливих кольорів і форм. Наші консультанти допоможуть Вам оформити замовлення без зайвих зусиль. Крім того, в наших салонах «Оптика-С» в Києві Ви зможете відвідати лікаря-оптометриста і зробити замовлення на місці.

Подбайте про свій зір і залишайтеся стильними, а ми Вам у цьому допоможемо! Чекаємо Вас в наших магазинах і приємних покупок!