Напевно, всі носії контактних лінз чули про таке нововведення, як нічні контактні лінзи. Це сучасне рішення, яке дозволить повністю відмовитися від носіння контактних лінз днем. Звичайно, звучить дуже заманливо, адже надівши лінзи на ніч, ви забезпечуєте собі хороший зір на весь день. Але, перш ніж приймати цю новинку в своє життя, потрібно розібратися з усіма перевагами і недоліками, які можуть виникнути.

Що таке нічні лінзи?

Контактні лінзи нічні - вид контактної корекції зору, який завдяки нічному використанню допомагає забезпечити хороший зір на протязі дня. У чому особливість нічних лінз? Нічні лінзи мають дві різні поверхні. Зовнішня використовується для заломлення світла і забезпечення хорошого зору, а внутрішня змінює рельєф рогівки і її переломлюючу силу. Завдяки цьому протягом дня Ви будете бачити добре. Але лінзи необхідно буде надягати щоночі, інакше потрібного ефекту не буде.

Які труднощі можуть виникнути?

Нічні лінзи вимагають дуже тривалого і ретельного підбору. Перед покупкою нічних лінз обов'язковий повний огляд очей. Носіння цих лінз вимагає системи, тобто, щоб відчувати помітні поліпшення зору, потрібно залишатися в лінзах щоночі. Носити нічні лінзи можна тільки певний час - 1-3 роки. При цьому, нічні лінзи вимагають додаткового догляду, як і звичайні лінзи. На початкових ступенях носіння нічних лінз можуть виникнути деякі ускладнення і дискомфорт. Одягати нічні контактні лінзи також дуже важко, цей процес може затягнутися надовго. Якщо Ви раніше ніколи не носили лінзи, з нічними можете просто не впоратися і не надіти їх. Також у Вас можуть виникнуть труднощі з покупкою нічних лінз, на відміну від звичайних лінз, які Ви легко можете купити в магазині оптики або в інтернет-магазині Кіевлінза. Вас приємно здивує широкий асортимент інтернет-магазину і своєчасна швидка доставка.

Вибираючи нічні лінзи, відгуки можуть дуже відрізнятись, тому краще проконсультуйтеся з фахівцем і ніколи не робіть такий серйозний вибір самостійно.