Зір - важлива частина життя людини, тому корекція очей має велике значення. Проблему поганого зору можно легко вирішити шляхом носіння різних  засобів корекції.

Зараз набирають популярністі безоправні окуляри. Свою назву вони отримали через спосіб виготовлення. В основі конструкції - металеві дужки, які кріпляться гвинтами до лінзи, де попередньо робляться отвори.

ПЕРЕВАГИ БЕЗОБОДКОВИХ ОКУЛЯРІВ

  • Непомітні на обличчі. Деяким людям не подобається власний зовнішній вигляд в окулярах для корекції, або ж вони соромляться їх носити. Безоправні окуляри  дозволяють людині відчувати себе комфортно.
  • Моделі окулярів на ваш вибір. Не думайте, що оправи даного виду  одноманітні. Навпаки, при підборі дизайну немає обмежень. Є в наявності різний матеріал дужок і заушників: якщо хочете малопомітні окуляри, вибирайте титанові. Силіконові ж практичні, комфортні, а якщо бажаєте чогось нового, то вибирайте дерев'яні. Підбирайте різний колір і фактуру: від яскравих візерунків до спокійних класичних відтінків. Якими будуть лінзи, теж вирішувати вам: круглі або квадратні, прямокутні або оригінального виду. До якого б результату ви  не прийшли,  використовувати їх можна буде не тільки для корекції, але і для доповнення вашого образу.
  •  Стильно і стримано виглядають. Підійдуть кожному: від молоді до людей у ​​віці з різними типами облич.

Але такі окуляри не підійдуть при складних проблемах з очима і при травмонебезпечних видах діяльності. Даний вид окулярів не виготовляється з мінеральними лінзами. Скло, в силу властивостей, може легко тріснути. Також скляні лінзи набагато важче полімерних. Полімери ж в 12 разів міцніше. Якщо ви ведете активний спосіб життя, то тоді найкращим вибором будуть або полікарбонатні лінзи, або виконані на основі Трайвекса. Високоеластичні і міцні, а значить якісні, - саме такими вони і повинні бути.

Під час вибору будьте уважні до розміру лінз і їх посадці, - надто масивні або маленькі не підійдуть. Оптимальна посадка повинна забезпечувати зручне розміщення. Якісний огляд і комфорт - те,на що треба звертати увагу в першу чергу.

Достатній асортимент цієї продукції дозволяє реалізувати майже будь-яке бажання клієнта, враховуючи як високі так і невеликі діоптрії. У таких окулярах ви будете виглядати стильно.