Про кольорові контактні лінзи чув кожен. Більшість людей хотіли б їх приміряти і подивитися, наскільки зміниться колір очей і зовнішність. Тим не менш, є одна причина, яка завжди зупиняє бажання придбати кольорові лінзи - надмірна довіра до всіх міфів і дивацтв, які про них говорять. Всі ми дуже часто віримо в усе, що чуємо, і навіть не намагаємося перевіряти інформацію. Тому зараз ми розкриємо 5 найпоширеніших міфів про кольорові контактні лінзи, і Вам відразу стане зрозуміло, чому вірити в них не слід.

Міф №1 Кольорові контактні лінзи підходять тільки людям з поганим зором

Кольорові лінзи для зору - це прекрасний варіант для корекції зору і зміни кольору своїх очей. Але, якщо у Вас відмінний зір, Ви також зможете порадувати себе придбанням кольорових лінз, адже існують кольорові лінзи без діоптрій. Ви зможете побачити себе в новому образі, втілити в реальність свою давню мрію про зміну кольору очей. При цьому зір не погіршиться. Контактні кольорові лінзи обов'язково принесуть Вам естетичну насолоду.

Міф №2 Носії кольорових контактних лінз бачать навколишнє середовище в інших кольорах

Якщо ви думаєте, що від кольору лінзи залежить яким ви будете бачити світ, це велика помилка. У кольорових лінзах для очей область зіниці залишається не зафарбованою, тому на сприйняття кольорів лінзи не впливають.

Міф №3 Колір очей може вийти дивним і не природним

Багато хто думає, що з - під контактних лінз кольорових буде видно природний колір очей, і в підсумку вийде новий «дивний» колір. Це не так. Сучасний розвиток контактної корекції дає можливість підібрати лінзи навіть для самих темних очей, тому ви можете сміливо експериментувати.

Міф №4 Кольорові контактні лінзи погіршують зір

Існує ряд думок, що в лінзах для очей кольорових людина бачить набагато гірше, або ж що в них значно зменшується поле зору. Якщо контактні лінзи Вам підбирає фахівець, ніяких проблем не виникне. Носити чужі контактні лінзи, або ж переношувати свої, не можна.

Міф №5 Кольорові лінзи коштують дуже дорого

Люди, які не носять контактні лінзи, впевнені, що ціни на них просто захмарні, і навіть не замислюються над питанням: скільки коштують кольорові лінзи. Ціна на контактні лінзи залежить від виробника і терміну носіння. Зараз не проблема купити лінзи за доступною ціною, та й економити на своєму здоров'ї не потрібно.

Вибираючи кольорові лінзи, відгуки Ви можете почути абсолютно різні. Тим не менш, краще перевірити всю корисність кольорових лінз самостійно. І не бійтеся робити рішучі кроки на зустріч своїй мрії.